Jump to Navigation

nyheter

Redningsbåten stjålet!

Båten er kommet til rette!
Vår kjære redningsbåt ble stjålet natt til søndag 15. mai.
Har blitt observert på Ringvassøya idag. Tips styret@tbsk.no om du har informasjon.

Rapport fra Bymesterskap 2015

Etter flere utsettelser fikk vi endelig gjennomført Bymesterskap torsdag 10. september. Dagen startet strålende med sol og 7-8 m/s fra sørvest. Men til tross for at yr meldte samme vær hele dagen, så trådte 1600-syndromet inn og vinden døde helt.

Etter hvert kom det et drag fra vest, og den planlagte downwindbanen ble erstattet med en kort 8-tallsbane lsom skulle seiles to runder. Briefing ble gjennomført, og seilerne gjorde seg klare til årets viktigste konkurranse. Gradvis økte også vinden på, og de fleste var på plan innimellom.

Rapport fra Lenangsøyra Fun Cup 2015

Tidenes første Lenangsøyra Fun Cup, med innlagt Åpent og Uoffisielt Nordnorsk Mesterskap ble gjennomført helga 19.-21.juni.

Værvarslet for helga var ikke alt for lovende, men ifølge lokale kjentmenn skulle det bare litt sol til så ville nordøsten slå inn. Fredagen begynte i så henseende lovende, med meldinger på GroupMe fra tidlig ankomne om at nordøsten begynte å trekke inn.

Hvor blåser det?

Kul side som viser vinden på jorda: http://earth.nullschool.net

Bymesterskap 2014 - Nicolai the new king!

Torsdag fikk vi endelig avviklet Bymesterskap. Etter to mislykkede forsøk med for mye og for lite vind, stabiliserte heldigvis vinden seg slik at vi fikk gjennomført tre regattaer torsdag.

Syndiker innhold