Jump to Navigation

Styreinformasjon

Årsmøte 2016

Tromsø Brettseilerklubb innkaller herved til Årsmøte 2016.
Tid: 13. mars 2017 kl 1800
Sted: Klubbhuset på Sjølund

Saker til årsmøtet må sendes til styret (styret@tbsk.no ) senest 20. februar. Årsmøtedokumenter vil distribueres elektronisk senest 06. mars 2016.

Årsmøte 2015

Tromsø Brettseilerklubb innkaller herved til Årsmøte 2015.
Tid: 04. april 2016 kl 1900
Sted: Klubbhuset på Sjølund

Juniorgrupper og trening

Tromsø Brettseilerklubb er nå på vei inn i sitt tredje år med egen juniorgruppe. Og endelig får vi utstyr som er tilpasset barn og ungdom. KSAT og Tromsø Kommune har til sammen gitt oss 35.000,- til anskaffelse av brett. I tillegg er vi kommet med i Seilforbundet/Gjensidigestiftelsens prosjekt «Seiling for alle», som gir oss 5 stk komplette pakker med Rio og passe rigger. For midlene fra KSAT og kommunen har vi foreløpig bestilt 3 stk nye Formula Experience-brett.


Med nytt utstyr ser vi også muligheten til å gi et bedre og bredere tilbud:

Datatjeneste for aktive sjeler

Logg dine data

I 2012 puliserte vi en statistisk oversikt over 2011 sesongen. For noen uker siden dukket spørsmålet opp om vi hadde tenkt å lage den samme oversikten for 2012 og. Det skal vi få laget, men vi har og gått et steg videre for å gi seilere en mulighet til enkelt kunne ta sine og andre sine data ut av loggen og vår første datatjeneste er altså født.

Åpent bymesterskap i brettseiling og kite

Regjerende bymester Bernt Ottem

Da nærmer det seg tid for høstens store happening, Åpent bymesterskap i brettsseiling OG KITE. Vi håper å få med mange både nye og gamle brettseilere på arrangementet, og nytt av året er at vi i også inviterer kiterne til å delta.

Primært satser vi på å gjennomføre mesterskapet 1. eller 2.september, men for å sikre god vind har vi besluttet å se an værvarslet torsdagen før, og ha helga etter, dvs 8.-9.september som et alternativ. Men vi håper at tradisjonen fra tidligere år oprettholdes, og at vi får flott vind allerede første helga.

Syndiker innhold