Jump to Navigation

Mannen, Kongepokal mottagere og Legende, NOR-110

Kom på storfint besøk til oss på Palmkysten. Noe må dok ha hent med kroppen hans etter den gode Nord Norske sommaren - han stelde opp i NM med våtdrakt på! Syns han det var kallt her nede?! Ok, uavsett detaljer, etter havblikk på morgonen så kom litt vind (S) og låg på ca 9-10 m/s når jeg lykkades sumle meg innom evenemanget runt 2 tiden. Da var to race gjennomført og Kristian kjørt in som andre på begge.

Syns han og første man låg et gott stykke førre resten av fæltet men fikk ikke alle detaljer med meg pga avstand til land og et halvt øye måtte passe på at ikke dottern skulle klættra allt før høgt i træden... Hvis jeg ikke telte helt feil så var det 13-14 mann ut på vanne og kørde. Første to race kjørtes med 12 m^2 men fikk knippsa bilde og tatt noen ord med Kristian når han var inne og bytte til 11.

Gøtt og se deg igjen Kristian!

Kommentarer

Haha, mange takk Ola. Hyggelig å treffe deg igjen, håper du flytter nordover til varmen igjen snart.

Tredje race ble jeg også 2 i, mens jeg i fjerde endelig fikk en spiker. Dagens siste seilas gikk skeis med 4.plass. Men nok til å vinne sammenlagtett poeng foran nor 2 og 3. All klaring er god klaring :-)

Grattis Kristian, kjekt å lese at supporterskaren sørpå holder trøkket oppe :) 

Og her kommer sammanfattningen - Utrolig bra jobba Kristian! Norges mester!

På http://www.windsurferen2.no/ kan vi lese referat av Christian Nybø (NOR-53)

"Kristian Olsen Norgesmester Formula

Kristian Olsen (NOR-110) fra Tromsø Brettseilerklubb tok gull i helgens norgesmesterskap i Formula Windsurfing på Hove ved Arendal.  Lørdag gikk første seilasen i marginalt føre, før det økte til annonserte 8 m/s og rikelig med sjø.  Banen var lang, og strømmen gjorde at særlig styrbord lens strakte seg ut. Tre seilaser back to back, så en pause, og to til før det begynte å stilne igjen. Søndag ble feltet lurt ut rundt to, men regnbyger tok den vinden som var, og resultatene fra lørdagen ble stående.  Lokale Thomas Dahlslett gjorde sterkt comeback midt på resultatlista etter en lengre regattapause.  Råeste utøver var Helle fra Bergen, tøft å se en tolvåring seile med 6.8 når voksne utøvere er nede på ti- og ellevekvadrat.  I tillegg til prikkfritt arrangement, bød arrangørene på grillmat lørdag kveld --riktig hyggelig.

I sammenlagtlisten har det nå, til skribentens forbløffelse, blitt en rokering i toppen. Martin Møller Hovda leder nå NC FW sammenlagt.

Resultat og oppdatert sammenlagt på http://www.nbk.no/2014/08/25/resultater-fra-ncnm-formula-2014-i-arendal/

"